פאדג'חם תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מים, סוכר מגורען, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם.
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים את כל החומרים (למעט וניל) יחד על אש נמוכה בינונית עד בשילוב ומותך. להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים ב וניל מחוץ חום. מגניב מעט (כ 60°) לפני ההגשה.