פאדג'חמאה
פאדג'חמאה דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 64. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 32 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 7%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: פאדג'חמאה, פאדג'חמאה, ו פאדג'חמאה.
הוראות
קו 8 אינץ'. מחבת מרובעת עם נייר כסף ומשמנים את נייר הכסף עם 1 כפית חמאה; מניחים בצד. בסיר כבד קטן שלבו את הסוכר, החלב והחמאה שנותרה. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים שבבי חמאה ופירורי קרקר גרהם; מערבבים עד שהצ ' יפס נמס.
יוצקים לתוך מחבת מוכנה. מקררים עד לקבלת יציבות. בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהתבנית. מחק נייר כסף; חותכים פאדג 'ל -1 אינץ'. ריבועים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג 'עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.