פאדג'פופס לחג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג'חג המולד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 22 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, תאיידי חלב, מקלות סוכריה על מקל מנייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגיות חג המולד, אבא., פופס עוגת שדון חג המולד, ו פופס פריך עץ חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 11x7 אינץ '(2-quart) זכוכית תבנית אפייה או 9 אינץ 'מחבת מרובע עם לסכל, הרחבת רדיד 1 אינץ' מעל 2 צדדים מנוגדים של מחבת; רדיד גריז עם חמאה.
בסיר 3 ליטר כבד, מערבבים סוכר, חלב, חמאה, מרשמלו ומלח.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ווניל עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
יוצקים למחבת. מיד מפזרים nonpareils. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
השתמש בנייר כסף כדי להרים פאדג ' מתוך מחבת. עם 2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת עץ חג המולד, פאדג לחתוך. הכנס 1 מקל לתוך החלק התחתון של כל חיתוך. בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי וניל מיקרוגל וקיצור על בינוני (50%) 30 עד 45 שניות; מערבבים עד שבבי ניתן לערבב חלקה.
טפטוף על צד רגיל של פאדג'.