פאדג' קפוא
פאדג'קפוא נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 191 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סירופ תירס, אבקת קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים שוקולד קפוא פאדג'פופס, פאדג'קפוא ללא חלב מאת פגי K, ו פופס פאדג'בייגלה: פינוקים קפואים מתוקים ומלוחים.
הוראות
חלב חם, סוכר, אבקת קקאו, סירופ תירס, ו 1/4 מלח כפית בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב, עד הסוכר מומס.
הסר מהחום ומערבבים וניל. מגניב לטמפרטורת החדר או לצנן במהירות באמבט קרח.
יוצקים לתוך תבניות להקפיא 30 דקות. הכנס מקלות (אם משתמשים), ואז להקפיא עד המשרד, על 24 שעות.
הפעל מים חמים על תבניות (או לטבול במים חמים) כדי לשחרר פופס לפני החשיפה.