קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

פאדג'שוקולד-ג' ינג'ר פריך

פאדג'שוקולד-ג' ינג'ר פריך
פאדג'שוקולד-ג' ינג'ר פריך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מריר, ג' ינג'ים, ג' ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ג' ינג'ר, פאדג'מנטה פריך, ו סוכריות שוקולד פריכות.

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. שורה תחתונה של מחבת עם רצועה של נייר אלומיניום או נייר שעווה מספיק זמן כדי לתלות מעל 2 צדדים של מחבת על ידי כ 2 אינץ'. נייר כסף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בסיר 2 ליטר, מערבבים חלב מרוכז, שוקולד וג ' ינג ' ר טרי על חום בינוני נמוך עד שוקולד נמס ותערובת התעבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים gingersnaps כתוש וחצי זנגביל מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
4
מורחים תערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן ומפזרים העליון עם זנגביל מסוכר הנותרים. להכניס למקרר עד להגדיר לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שחרר צדדים לסכל ממחבת עם סכין. הרם את פאדג 'על ידי רדיד, ולאחר מכן להעביר פאדג' ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חתוך ל-16 ריבועים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.