פאזל עוגיות ליל כל הקדושים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאזל עוגיות ליל כל הקדושים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים . גשו לסופר וקנו שקדים לא מולבנים, סוכר קונדיטורים, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , חטיפי דגני ליל כל הקדושים וערימות חציר של ליל כל הקדושים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים בצק עוגיות וקמח. על משטח מרופד בנייר אפייה, מרדדים בצק לתבנית 14 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן. עם חותכני עוגיות ליל כל הקדושים, גזרו צורות פאזל אך אל תסיר אותן. מחליקים תבנית אפייה מתחת לנייר הפרגמנט והבצק. מצננים 5-10 דקות.
הסר צורות; מניחים על תבנית לא משומנת. עבור ידיות, לחץ את הצד של שקד למרכז כל צורת פאזל.
אופים צורות ב-350 מעלות למשך 7-9 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. בעודם חמים, חותכים מחדש צורות עם אותם חותכני עוגיות ליצירת קצוות מסודרים. (אם העוגיות מתקררות מהר מדי, מחזירים לתנור עד שהם מתרככים.)
הוצא למתלים; לְהִתְקַרֵר.
אופים פאזל מלבני גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 12-13 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. גזור מיד את הצורות בתוך הפאזל כדי ליצור קצוות מסודרים. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים, סירופ התירס והמים עד לקבלת מרקם חלק. גוון ציפוי עם צבע מאכל לפי הרצון. פאזל וצורות כפור; לקשט עם ג'ל קישוט, ספרינקס וסוכריות לפי הרצון.
מניחים צורות פאזל בתוך הפאזל.