פאטוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ממזרח התיכון, אז נסו את פטוש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 304 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. 135 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פלפל לימון, כוסברה, חומץ יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 89%. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מניחים חתיכות פיתה למחבת מבלי להצטופף. מטגנים בקבוצות עד להשחמה; ואז מוציאים למגבות נייר.
מניחים חסה רומנית, עגבניות, מלפפונים, פלפל, בצל ירוק, עלי נענע, פטרוזיליה וכוסברה לקערה גדולה.
יוצקים מיץ לימון וחומץ יין לבן לקערה קטנה. מתבלים במלח, פלפל לימון, פתיתי בצל, מלח סלרי ואבקת שום. מוסיפים שמן זית.
זורקים בעדינות סלט עם נתחי פיתה מטוגנים ורוטב. התאם תבלינים לפי הטעם, ומגישים.