פאטי עם הפנים הפתוחות נמסה.
פרצוף פתוח פטי נמס עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו 1/4 כוסות רוטב איטלקי, בשר טחון, ולווטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרצוף פתוח סנט פטי נמס, גבינת צ'דר פתוחה עם פנים פתוחות, ו פטי נמסה..
הוראות
רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות. מערבבים בצל ולעבור לצד אחד של מחבת.
להוסיף קציצות לצד השני של מחבת; לבשל על חום בינוני 10 דקות. או עד המבורגרים נעשים (160F), הפיכת המבורגרים ובצל ערבוב לאחר 5 דקות.
המבורגרים למעלה עם VELVEETA; כיסוי. קוק 1 עד 1-1 / 2 דקות. או עד VELVEETA נמס; מניחים על פרוסות טוסט. למעלה עם בצל.