מתכון זה מ טעם הבית דורש מאפה), קמח, חמאה ועמילן תירס. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: פאי שטוח של אגס ודובדבן חמוץ, פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט, ו אבזם אגס ודובדבן.
הוראות
1
קו 9 אינץ'. צלחת פאי עם מאפה; קצוות קצוות וחליל.
2
בקערה גדולה זורקים אגסים ודובדבנים עם מיץ לימון ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
דובדבנים
חלץ
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב סוכר ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
4
מוסיפים לתערובת האגסים; לזרוק לציפוי. כף לקרום. בקערה קטנה שלבו קמח וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים מעל מילוי.
6
אופים בחום 375 למשך 50-60 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.