פאי אגסים, אגוזים וסירופ מייפל
פאי אגסים, אגוזים וסירופ מייפל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סוכר חום, סירופ מייפל, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פאי אגסים, אגוזים וסירופ מייפל, עוגת אגס-אגוז עם דבש-סירופ כתום, ו וופלים דלעת עם סירופ מייפל-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 1/3 כוס קמח ומי קרח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
שלב 1 2/3 כוסות קמח ומלח בקערה; לחתוך במרגרינה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף תערובת מים קרח; לזרוק עם מזלג עד לח. מחלקים בצק לשניים. לחץ בעדינות על כל חצי בצק למעגל 4 אינץ ' על ניילון כבד לעטוף; לכסות עם ניילון נוסף.
לגלגל חצי בצק אחד, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'; להקפיא 10 דקות.
לגלגל את החצי השני של הבצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'; להקפיא 10 דקות.
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר חום, אגוזי מלך, ו קורנפלור בקערה גדולה.
מערבבים מיץ לימון ואגסים בקערה בינונית, ומערבבים בסירופ ובוניל. מערבבים תערובת אגס לתוך תערובת סוכר.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד מהמעגל 12 אינץ', והתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' המצופה בריסוס בישול, המאפשר לבצק להאריך על קצה הצלחת.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד.
שלב 2 כפיות מים וביצה בקערה קטנה, ומערבבים היטב עם מקצף. תערובת אגס כפית לתוך קרום מוכן, ואת קצוות מברשת של piecrust קלות עם תערובת ביצה.
הסר גיליון 1 של פלסטיק לעטוף מן המעגל 11 אינץ', ומניח על גבי תערובת אגס.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. לחץ על קצוות הבצק יחד; לקפל קצוות תחת, וחליל.
מברשת העליון ואת הקצוות של העוגה עם תערובת ביצה.
מניחים עוגה על תבנית אפייה; לחתוך 5 (1 אינץ') חריצים לתוך החלק העליון של מאפה באמצעות סכין חדה.
אופים ב 450 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוגה מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד להשחמה. מגניב על מתלה תיל 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.