פאי אגסים קל להפליא
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת בננה קלה להפליא, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת בורבון אגס.
הוראות
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים 1/2 תערובת ביסקוויק כוס, שיבולת שועל, סוכר חום ואגוז מוסקט.
חותכים 1 חמאה כף, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 תערובת ביסקוויק כוס, שיבולת שועל, סוכר חום ואגוז מוסקט.
חותכים ב 1 כף חמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או פועם 2 סכיני שולחן אם כי מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי העוגה למעט אגסים עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב.
יוצקים לתוך צלחת עוגה. סדר אגסים באופן שווה מעל.
מפזרים streusel מעל עוגה.
אופים 12 עד 15 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 30 דקות.
מגישים חמים. לאחסן במקרר.