פאי אגרה.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות בית אגרה, עוגת בית האגרה של לינדה, ו פאי אגרה-מי יכול להתנגד לזה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות את הביצים עד קצף.
מוסיף את הקמח, סוכר לבן וסוכר חום; לנצח עד מעורבב היטב. תערובת בחמאה מומסת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
יוצקים הבלילה לתוך אחד unbaked 9 אינץ קליפה עוגה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
מגישים חם עם קצפת או גלידה, אם תרצה.