קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אגרה.

פאי אגרה.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות בית אגרה, עוגת בית האגרה של לינדה, ו פאי אגרה-מי יכול להתנגד לזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, להכות את הביצים עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את הקמח, סוכר לבן וסוכר חום; לנצח עד מעורבב היטב. תערובת בחמאה מומסת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
יוצקים הבלילה לתוך אחד unbaked 9 אינץ קליפה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
5
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם עם קצפת או גלידה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה