פאי אוכמניות טרי השלישי
פאי אוכמניות טרי השלישי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 204 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיץ לימון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום כף ציון של 13%. נסו פאי אוכמניות טרי, עוגת קראמבל אוכמניות, ו סנדלר אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). הכן קרום.
בקערה גדולה שלבו קמח, 1/4 כפית מלח ו -3 כפות סוכר.
מוסיפים שמן וחלב ומערבבים יחד.
מרדדים ומרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות או עד להזהבה.
מניחים 2 כוסות אוכמניות טריות בקליפת פאי אפויה.
בסיר שלבו 2 כוסות אוכמניות טריות או קפואות, מים, עמילן תירס, 1/4 כפית מלח ו -3 / 4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה וממשיכים לרתיחה במשך 5 דקות או עד סמיך וברור.
יוצקים מילוי על פירות יער בקליפת פאי ומניחים להתקרר.