פאי אוכמניות פיניname
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך קמח, אוכמניות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פירורים אוכמניות, כרובית פינית, ו לחם שטוח פיניname (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ומסדרים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם נייר קלף.
מקציפים 3/4 כוס סוכר עם החמאה עד שהתערובת חלקה וקרם, ומכים בביצה.
מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים בקמח, 1/2 כוס בכל פעם, לסירוגין עם כמה כפות של החלב, עד שכל הקמח והחלב שולבו. הבצק יהיה דביק, כמו בצק עוגיות סוכר.
מורחים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה, ויוצרים קצה מוגבה של בצק מסביב לצלחת.
מניחים את האוכמניות בקערה עם 1/2 כוס סוכר, ומועכים את פירות יער עם מחית תפוחי אדמה.
מורחים את תערובת אוכמניות על גבי הקרום בשכבה זוגית.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום יש השחמה מעט המילוי מעובה מבעבע, 15 עד 25 דקות.