פאי אוכמניות תפוחים
פאי אוכמניות תפוחים הוא טבעוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אוכמניות, קרום עוגה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. להכין קרום עוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב תפוחים ואוכמניות. בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים לפירות, זורקים למעיל. כפית לצלחת פאי מצופה קרום.
למעלה עם קרום שני וחליל; לחתוך חריצים במאפה. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
הסר רדיד; אופים נוספים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב לפחות 3 שעות לפני ההגשה.