קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אפרסק וג'ינג'ר פריך

פאי אפרסק וג'ינג'ר פריך
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסק, ריבס וג'ינג'ר פריך, עוגת אפרסק מיושנת, ו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, קמח, סוכר חום, זנגביל מסוכר, ומלח לטאטא יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החמאה הקרה ומשפשפים את החומרים היבשים לתוכו בין האצבעות עד שהחומרים היבשים והחמאה יוצרים בצק מתפורר. צמרמורת במשך 1 שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר והעמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את האפרסקים וזורקים למעייל את הפרי עם החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
יוצקים את התערובת לתוך הקרום. למעלה עם ציפוי פריך צונן ואופים במשך כ 30 דקות, עד המילוי מבעבע בכל רחבי והציפוי הפריך הוא חום זהוב עמוק. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות