קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אפרסק וג'ינג'ר פריך

פאי אפרסק וג'ינג'ר פריך
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסק, ריבס וג'ינג'ר פריך, עוגת אפרסק מיושנת, ו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, קמח, סוכר חום, זנגביל מסוכר, ומלח לטאטא יחד עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את החמאה הקרה ומשפשפים את החומרים היבשים לתוכו בין האצבעות עד שהחומרים היבשים והחמאה יוצרים בצק מתפורר. צמרמורת במשך 1 שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר והעמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את האפרסקים וזורקים למעייל את הפרי עם החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
8
יוצקים את התערובת לתוך הקרום. למעלה עם ציפוי פריך צונן ואופים במשך כ 30 דקות, עד המילוי מבעבע בכל רחבי והציפוי הפריך הוא חום זהוב עמוק. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)