פאי אפרסק וג'ינג'ר פריך
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסק, ריבס וג'ינג'ר פריך, עוגת אפרסק מיושנת, ו אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, קמח, סוכר חום, זנגביל מסוכר, ומלח לטאטא יחד עד incorporated.
מוסיפים את החמאה הקרה ומשפשפים את החומרים היבשים לתוכו בין האצבעות עד שהחומרים היבשים והחמאה יוצרים בצק מתפורר. צמרמורת במשך 1 שעה או יותר.
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר והעמילן.
מוסיפים את האפרסקים וזורקים למעייל את הפרי עם החומרים היבשים.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום. למעלה עם ציפוי פריך צונן ואופים במשך כ 30 דקות, עד המילוי מבעבע בכל רחבי והציפוי הפריך הוא חום זהוב עמוק. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.