פאי אפרסק מתובל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי אפרסק מתובל. מתכון זה מכין 8 מנות עם 356 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, סוכר, סוכר גס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו מיושן עוגת אפרסק, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו ריבת אפרסק מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מערבבים יחד תערובת קרום פאי ו 1/3 כוס צוף אפרסק צונן עד שהבצק יוצר כדור. פיצול בצק במחצית, ואת הטופס לתוך 2 דיסקים.
על משטח מקומח קלות, השתמש במערוך כדי לגלגל בצק בגודל 1 1/2 אינץ 'גדול יותר מתבנית פאי 9 אינץ' הפוכה. מקפלים בצק לשניים ונפרשים מעל תבנית הפאי. לחץ על תחתית התבנית.
ממלאים מעטפת פאי בתערובת מילוי אפרסק; מניחים בצד.
מרדדים את הבצק שנותר ומניחים מעל מעטפת פאי מלאה. צובטים את שולי הפשטידה יחד או מכווצים בעזרת מזלג. חתוך כל בצק עודף.
מקציפים קלות ביצה עם 1 כף צוף אפרסק או מים להכנת שטיפת ביצים. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש קלות את החלק העליון של העוגה בשטיפת ביצים.
לחתוך חריץ במרכז לפרוק עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 עד 60 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע דרך האוורור. אם הקצוות משחימים מדי, מכסים את הקצוות בנייר כסף כדי למנוע צריבה.
בקערה בינונית מערבבים לשילוב כל מרכיבי המילוי. מניחים בצד למשך 15 דקות.