פאי אפרסק-פטל
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מי קרח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-9 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, פאי פטל אפרסק, ו ריבת פטל אפרסק.
מרכיבים מנות :
3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' אפונה קפואה 1 כף. חומץ ביין אדום ביצה לבן, מוכה קלות, עבור צחצוח 296 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מילוי מי קרח 1 2 כפיות אבקת שום שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמנת חמוצה מופחתת שומן 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ אפרסקים קלופים פרוסים, (6-8 בינוני, בשלים אבל המשרד; ראה טיפ) 10 שרימפס וורידים קרום 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פטל טרי או קפוא 1 חתיכות טופי הית' בר (או או רגיל) 158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר, פלוס 1 כפית עבור זליפה 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה קרה ללא מלח