פאי בוץ I
פאי בוץ 1 דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 28 גרם שומן , וסך של 437 קלוריות . תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. גש לחנות וקנית חמאה, ציפוי פאדג', מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. עם ציון ספונקולרי של 32% , מנה זו די גרועה. נסו את פאי שיפון דלעת עם קלתית שוקולד כפולה , פאי קוקוס "אימפוסיבל" ופאי עוף בסיר עם 4 מרכיבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). משמנים היטב תבנית פאי.
ערבבו סוכר וחמאה או מרגרינה בקערה. ערבבו פנימה וניל, מלח וביצים טרופות. ערבבו פנימה קמח וקקאו. ערבבו פנימה אגוזים.
יוצקים את התערובת לתבנית.
אופים 25 דקות, או עד שקיסם הננעץ באמצע הדרך בין המרכז לקצה יוצא נקי. מיד דוקרים חורים בפאי; מורחים מעל רוטב פאדג'. מצננים.
טורפים שמנת מתוקה וסוכר אבקה בקערה קרה עד שנוצרים פסגות; מורחים מעל רוטב פאדג'.
מזלפים מעל רוטב פאדג' נוסף על הפאי. מקררים.