עוגת מוס שוקולד שמנת אירית
עוגת מוס שוקולד שמנת אירית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ליקר שמנת אירי, שוקולד אפייה semisweet, אבקת קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מוס שוקולד שמנת אירית, מוס שוקולד שמנת אירי, ו מוס שוקולד-אייריש קרים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים וסוכר בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים) ולטפוח כל הזמן עד רשם מדחום ממתקים 71°., על 5 דקות.
הסר קערה מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת ביצה עד קריר ועבה מאוד, על 10 דקות.
מניחים שוקולד בראש דוד כפול מעל מים רותחים; מערבבים עד נמס וחלק.
הסר שוקולד מעל מים. מגניב ללוק חם.
מערבבים קרם וליקר שמנת אירי בקערה בינונית; להכות עד פסגות נוקשות.
יוצקים לוק חם נמס שוקולד על תערובת ביצה לקפל יחד. מקפלים בתערובת שמנת. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ולהביא לרתיחה.
מערבבים בוויסקי. מגניב. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם נייר קלף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, סוכר, אבקת אספרסו ומלח בקערה גדולה עד שהתערובת מתעבה וממיס לאט צורות סרט כאשר מקצף מורמים, כ 8 דקות. לנפות 1/3 של קמח מעל בעדינות לקפל לתוך תערובת ביצה. חזור על 2 פעמים נוספות(לא overmix או הבלילה עלולה לפלוט.)
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
הפעל סכין חדה קטנה סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה. שחרר צדדים מחבת. להפוך את העוגה.
הסר תחתית מחבת. לקלף קלף. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף עוגה בפלסטיק וצינה.)
באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על מגש.
מורחים 2 כוסות מוס מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים 2 כוסות מוס מעל. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, בצד לחתוך למטה.
מורחים את המוס שנותר מעל וצדדים של עוגה. מקררים עוגה בעת הכנת רצועות שוקולד.
קו אפייה גדולה עם נייר כסף ולהניח בצד.
מניחים עוד גיליון גדול של נייר על משטח העבודה; הדף עם רצועות נייר שעווה, המרווח בנפרד. מערבבים קצוצים semisweet שוקולד וירקות קיצור בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד נמס וחלק.
יוצקים חצי שוקולד נמס במרכז כל רצועת נייר שעווה. באמצעות מרית ציפוי מתכת, להפיץ שוקולד כדי לכסות רצועות באופן שווה לחלוטין, המאפשר כמה שוקולד להאריך מעבר קצוות של רצועות נייר. באמצעות קצות האצבעות, להרים רצועות ולמקם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף נקי. מקררים רק עד שהשוקולד מתחיל לשקוע אבל הוא עדיין גמיש מאוד, כ -2 דקות.
הסר רצועות שוקולד מהמקרר. באמצעות קצות האצבעות, להרים הלהקה 1 מנייר כסף. עם צד שוקולד ליד עוגה, מקום הלהקה סביב הצד של עוגה; לחץ בעדינות לדבוק (הלהקה תהיה גבוהה יותר מאשר עוגה). חזור עם רצועת שוקולד שנייה, לחיצה על צד חשוף של עוגה כך הקצוות של להקות שוקולד פשוט להיפגש (אם הקצוות חופפים, להשתמש במספריים כדי לקצץ כל נייר עודף ושוקולד). מקררים עד לשוקולד, בערך 5 דקות. לקלף בעדינות את הנייר. מקררים את העוגה.
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. פתח 1 ריבוע של שוקולד.
מניחים שוקולד על עטיפת הנייר במיקרוגל. מבשלים על גבוה רק עד שוקולד מתחיל לרכך מעט, על 1 דקה (הזמן ישתנה בהתאם לכוח של מיקרוגל). הפעל כיכר שוקולד על צד 1 ולהחזיק ביד. עבודה על גיליון מצופה רדיד, למשוך מקלף ירקות לאורך הצדדים של שוקולד, המאפשר תלתלי שוקולד ליפול בעדינות על נייר. צור תלתלים רבים ככל האפשר. חזור על התהליך עם ריבועי שוקולד הנותרים.
מניחים תלתלים דקורטיביים על גבי עוגה, mounding מעט. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מקררים את העוגה.)
מנפים אבקת סוכר על תלתלי שוקולד לפני ההגשה עוגה.