פאי בטטה קל
פאי בטטה קל להכנה לוקח כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. במחיר של 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. קינוח זה מכיל 237 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי אוכל דרומי. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Taste of Home דורש בטטות, ביצה, תמצית וניל וחצאי פקאנים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 36% . נסו את "כמה מתוק זה לזניה בטטה" , פאי טלה ובטטה בסיר , וסלט ארוגולה עם קרוטונים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, ערבבו סוכר, קמח, חלב, ביצה ווניל. ערבבו פנימה את הבטטות.
יוצקים לקליפת הבצק. להכנת הציפוי, מערבבים את הסוכר, הקמח, החמאה והחלב; מזלפים מעל תערובת הבטטה.
מקשטים בפקאנים. מכסים את הקצוות או את הבצק באופן רופף בנייר כסף.
אופים ב-375 מעלות למשך 45 דקות.
הסירו את נייר האלומיניום; אפו עוד 15 דקות או עד שהקרום זהוב-חום וסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.