פאי בלגיname
אם יש לכם מים חמים, בתוספת 1 כף ברנדי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחמניות בלגיות, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן לשלב שזיפים מיובשים, צימוקים, 1/4 כוס ברנדי, סוכר ומים, ערבוב כדי לפזר סוכר ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית מבשלים חשופים ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד צורות סירופ עבה, כ -20 דקות.
להסיר מחום ולהעביר למעבד מזון.
להוסיף ברנדי הנותרים תהליך עד שיש לך להדביק עבה.
מעבירים לקערה קטנה ומקררים מכוסים.
בסיר בינוני לשלב 1 1 1/2 כוסות מים עם המלח. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האורז. כיסוי לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך והמים התאדו, כ -20 דקות. מערבבים בחלב, סוכרים, קינמון, ווניל. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך מאוד, על 45 דקות.
לטאטא יחד ביצים עד חלקה, ולאחר מכן, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את תערובת חלב חם לביצים, 1 כף בכל פעם עד מחצית זה כבר משולב.
לטאטא כל הזמן, לשלב לאט את תערובת ביצה / חלב בחזרה לתוך הסיר. החזר תערובת לחום ומבשל עד הפודינג מתעבה, 3 עד 4 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום, להעביר לקערה בינונית, לכסות ולקרר כדי להתקרר.
בזמן המילוי הוא מצמרר להכין את הבצק. בקערה בינונית מוסיפים מים חמים (כ-110 עד 46°) ושמרים.
מפזרים 1 כפית סוכר ומכסים את הקערה בניילון נצמד. להפריש במקום חם חם במשך 5 דקות כדי להפעיל את השמרים. בסוף הזמן הזה השמרים צריכים להיות קצף. בקערה בינונית מקציפים יחד קמח ומלח ומניחים בצד.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח את החלבונים ביצה על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים חלמונים וממשיכים להכות עד שהתערובת היא צהובה חיוורת ואז מוסיפים את שארית הסוכר והחמאה מכים עד לשילוב יסודי. מערבבים בתערובת שמרים מופעלת עד רק incorporated ואז מערבבים בתערובת קמח. הבצק יהיה רך ודביק. הפוך על משטח מקומח בנדיבות ומפזרים קמח ואז ללוש קלות במשך כדקה.
העברה לקערה גדולה מצופה ספריי בישול או שמן נייטרלי. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה. בעוד הבצק עולה, להגדיר מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 350 ° F.
לאחר הבצק עלה, להסיר מהקערה, אגרוף זה למטה לגלגל אותו לתוך מעגל גדול (בערך 13 'קוטר) ומניחים לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. מכסים במגבת צלחת נקייה ולתת לעלות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפיץ מילוי שזיפים על הקרקעית. מערבבים פודינג אורז צונן כדי להיפטר מכל עור, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה ושכבה על גבי מילוי שזיפים.
אופים עד הקרום הוא זהב והמרכז מוגדר, 40 עד 45 דקות. קרום ff מתחיל חום מדי אתה יכול לכסות בזהירות עם רדיד אלומיניום או להשתמש מגן עוגה. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר לחלוטין. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד לילה.