אם יש לכם מים חמים, בתוספת 1 כף ברנדי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחמניות בלגיות, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן לשלב שזיפים מיובשים, צימוקים, 1/4 כוס ברנדי, סוכר ומים, ערבוב כדי לפזר סוכר ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית מבשלים חשופים ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד צורות סירופ עבה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להסיר מחום ולהעביר למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
להוסיף ברנדי הנותרים תהליך עד שיש לך להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
4
מעבירים לקערה קטנה ומקררים מכוסים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בסיר בינוני לשלב 1 1 1/2 כוסות מים עם המלח. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האורז. כיסוי לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך והמים התאדו, כ -20 דקות. מערבבים בחלב, סוכרים, קינמון, ווניל. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך מאוד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
הסר מהחום.
7
לטאטא יחד ביצים עד חלקה, ולאחר מכן, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את תערובת חלב חם לביצים, 1 כף בכל פעם עד מחצית זה כבר משולב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
לטאטא כל הזמן, לשלב לאט את תערובת ביצה / חלב בחזרה לתוך הסיר. החזר תערובת לחום ומבשל עד הפודינג מתעבה, 3 עד 4 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום, להעביר לקערה בינונית, לכסות ולקרר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בזמן המילוי הוא מצמרר להכין את הבצק. בקערה בינונית מוסיפים מים חמים (כ-110 עד 46°) ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים 1 כפית סוכר ומכסים את הקערה בניילון נצמד. להפריש במקום חם חם במשך 5 דקות כדי להפעיל את השמרים. בסוף הזמן הזה השמרים צריכים להיות קצף. בקערה בינונית מקציפים יחד קמח ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח את החלבונים ביצה על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים חלמונים וממשיכים להכות עד שהתערובת היא צהובה חיוורת ואז מוסיפים את שארית הסוכר והחמאה מכים עד לשילוב יסודי. מערבבים בתערובת שמרים מופעלת עד רק incorporated ואז מערבבים בתערובת קמח. הבצק יהיה רך ודביק. הפוך על משטח מקומח בנדיבות ומפזרים קמח ואז ללוש קלות במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
13
העברה לקערה גדולה מצופה ספריי בישול או שמן נייטרלי. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה. בעוד הבצק עולה, להגדיר מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
לאחר הבצק עלה, להסיר מהקערה, אגרוף זה למטה לגלגל אותו לתוך מעגל גדול (בערך 13 'קוטר) ומניחים לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. מכסים במגבת צלחת נקייה ולתת לעלות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפיץ מילוי שזיפים על הקרקעית. מערבבים פודינג אורז צונן כדי להיפטר מכל עור, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה ושכבה על גבי מילוי שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אגרוף
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שזיפים מיובשים
אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
אופים עד הקרום הוא זהב והמרכז מוגדר, 40 עד 45 דקות. קרום ff מתחיל חום מדי אתה יכול לכסות בזהירות עם רדיד אלומיניום או להשתמש מגן עוגה. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר לחלוטין. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד לילה.