קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי בלגיname

פאי בלגיname
אם יש לכם מים חמים, בתוספת 1 כף ברנדי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחמניות בלגיות, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן לשלב שזיפים מיובשים, צימוקים, 1/4 כוס ברנדי, סוכר ומים, ערבוב כדי לפזר סוכר ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית מבשלים חשופים ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד צורות סירופ עבה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מחום ולהעביר למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
להוסיף ברנדי הנותרים תהליך עד שיש לך להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
מעבירים לקערה קטנה ומקררים מכוסים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בסיר בינוני לשלב 1 1 1/2 כוסות מים עם המלח. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האורז. כיסוי לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך והמים התאדו, כ -20 דקות. מערבבים בחלב, סוכרים, קינמון, ווניל. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך מאוד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום.
7
לטאטא יחד ביצים עד חלקה, ולאחר מכן, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את תערובת חלב חם לביצים, 1 כף בכל פעם עד מחצית זה כבר משולב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא כל הזמן, לשלב לאט את תערובת ביצה / חלב בחזרה לתוך הסיר. החזר תערובת לחום ומבשל עד הפודינג מתעבה, 3 עד 4 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום, להעביר לקערה בינונית, לכסות ולקרר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
בזמן המילוי הוא מצמרר להכין את הבצק. בקערה בינונית מוסיפים מים חמים (כ-110 עד 46°) ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מפזרים 1 כפית סוכר ומכסים את הקערה בניילון נצמד. להפריש במקום חם חם במשך 5 דקות כדי להפעיל את השמרים. בסוף הזמן הזה השמרים צריכים להיות קצף. בקערה בינונית מקציפים יחד קמח ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח את החלבונים ביצה על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים חלמונים וממשיכים להכות עד שהתערובת היא צהובה חיוורת ואז מוסיפים את שארית הסוכר והחמאה מכים עד לשילוב יסודי. מערבבים בתערובת שמרים מופעלת עד רק incorporated ואז מערבבים בתערובת קמח. הבצק יהיה רך ודביק. הפוך על משטח מקומח בנדיבות ומפזרים קמח ואז ללוש קלות במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
זנים של פטריותזנים של פטריות
13
העברה לקערה גדולה מצופה ספריי בישול או שמן נייטרלי. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה. בעוד הבצק עולה, להגדיר מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
לאחר הבצק עלה, להסיר מהקערה, אגרוף זה למטה לגלגל אותו לתוך מעגל גדול (בערך 13 'קוטר) ומניחים לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. מכסים במגבת צלחת נקייה ולתת לעלות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפיץ מילוי שזיפים על הקרקעית. מערבבים פודינג אורז צונן כדי להיפטר מכל עור, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה ושכבה על גבי מילוי שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אגרוףאגרוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
אופים עד הקרום הוא זהב והמרכז מוגדר, 40 עד 45 דקות. קרום ff מתחיל חום מדי אתה יכול לכסות בזהירות עם רדיד אלומיניום או להשתמש מגן עוגה. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר לחלוטין. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מגישים קר.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלוס 1 כף ברנדיפלוס 1 כף ברנדי1(יכול להיות או להרחיק)יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה2largesביצים, מופרדים לחלבונים וחלמוניםביצים, מופרדים לחלבונים וחלמונים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את פני השטחקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את פני השטח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)שמרים מיידייםשמרים מיידיים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpitted שזיפים מיובשיםpitted שזיפים מיובשים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, בתוספת 1 כפיתסוכר, בתוספת 1 כפית3(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה3(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת