אם יש לכם מים חמים, בתוספת 1 כף ברנדי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחמניות בלגיות, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן לשלב שזיפים מיובשים, צימוקים, 1/4 כוס ברנדי, סוכר ומים, ערבוב כדי לפזר סוכר ואז להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. להפחית מבשלים חשופים ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד צורות סירופ עבה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשים
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מחום ולהעביר למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
להוסיף ברנדי הנותרים תהליך עד שיש לך להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
4
מעבירים לקערה קטנה ומקררים מכוסים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בסיר בינוני לשלב 1 1 1/2 כוסות מים עם המלח. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את האורז. כיסוי לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך והמים התאדו, כ -20 דקות. מערבבים בחלב, סוכרים, קינמון, ווניל. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד אורז רך מאוד, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום.
7
לטאטא יחד ביצים עד חלקה, ולאחר מכן, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את תערובת חלב חם לביצים, 1 כף בכל פעם עד מחצית זה כבר משולב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא כל הזמן, לשלב לאט את תערובת ביצה / חלב בחזרה לתוך הסיר. החזר תערובת לחום ומבשל עד הפודינג מתעבה, 3 עד 4 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום, להעביר לקערה בינונית, לכסות ולקרר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
בזמן המילוי הוא מצמרר להכין את הבצק. בקערה בינונית מוסיפים מים חמים (כ-110 עד 46°) ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מפזרים 1 כפית סוכר ומכסים את הקערה בניילון נצמד. להפריש במקום חם חם במשך 5 דקות כדי להפעיל את השמרים. בסוף הזמן הזה השמרים צריכים להיות קצף. בקערה בינונית מקציפים יחד קמח ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח את החלבונים ביצה על גבוה עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים חלמונים וממשיכים להכות עד שהתערובת היא צהובה חיוורת ואז מוסיפים את שארית הסוכר והחמאה מכים עד לשילוב יסודי. מערבבים בתערובת שמרים מופעלת עד רק incorporated ואז מערבבים בתערובת קמח. הבצק יהיה רך ודביק. הפוך על משטח מקומח בנדיבות ומפזרים קמח ואז ללוש קלות במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
זנים של פטריות
13
העברה לקערה גדולה מצופה ספריי בישול או שמן נייטרלי. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה. בעוד הבצק עולה, להגדיר מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
לאחר הבצק עלה, להסיר מהקערה, אגרוף זה למטה לגלגל אותו לתוך מעגל גדול (בערך 13 'קוטר) ומניחים לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. מכסים במגבת צלחת נקייה ולתת לעלות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפיץ מילוי שזיפים על הקרקעית. מערבבים פודינג אורז צונן כדי להיפטר מכל עור, ואז לשפוך לתוך קליפת העוגה ושכבה על גבי מילוי שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אגרוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
שזיפים מיובשים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
אופים עד הקרום הוא זהב והמרכז מוגדר, 40 עד 45 דקות. קרום ff מתחיל חום מדי אתה יכול לכסות בזהירות עם רדיד אלומיניום או להשתמש מגן עוגה. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר לחלוטין. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד לילה.