פאי בצל עגבניות
פאי בצל עגבניות לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פירורי לחם, פלפל, רצועות בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה טוב. פאי צ'דר בצל עגבניות, צ'אטני עגבניות בצל, איך מכינים צ' אטני עגבניות בצל, ו עגבניות בצל ראיטה, איך מכינים עגבניות בצל ראיטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד שהם רכים. מפוררים תשע רצועות בייקון; הניחו את הרצועות שנותרו בצד.
מניחים את פירורי הלחם בתוך 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה.
שכבה עם מחצית מהעגבניות, הבצל, הבייקון המתפורר והגבינה. למעלה עם העגבניות הנותרות, בצל ובייקון מתפורר.
בקערה מקציפים את הביצים, המלח והפלפל; יוצקים מעל.
מפזרים גבינה שנותרה. למעלה עם רצועות בייקון שמורות. מסדרים פרוסות עגבניות נוספות מסביב לקצה אם רוצים.
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג