פאי בקר טחון
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, פשטידת בקר טחון עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו נהדר לנסות. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 395 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם מלח, חלב, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוקפץ ירקות אסיאתיים עם בקר טחון , חצילים עם בקר טחון ומנה עיקרית של בקר טחון מתובל בהודי .
הוראות
במחבת, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. לחץ לתוך 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי.
מערבבים בקערה את הביצים, החלב והביסקוויטים רק עד לאיחוד.
אופים ב-400 מעלות למשך 35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.