קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ברי דובדבן

פאי ברי דובדבן
פאי ברי דובדבן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, מאפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פאי דובדבנים, ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, ו טום עליז דובדבן דובדבן ברי פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים דובדבנים ופטל; שמרו 1-1/4 כוסות מיץ והניחו פירות בצד. בסיר שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים בהדרגה מיץ. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מתחילה לרתוח. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה, תמצית וצבעי מאכל. מקפלים בעדינות פירות. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
יוצקים מילוי לקרום פאי ומעליהם קרום סריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
אופים בחום של 375; במשך 45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה