פאי בשר חג המולד
פשטידת בשר חג המולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 472 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב בקר תערובת, מים, מרווה משופשפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יאמרו שהוא הגיע למקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . עם ציון של 88% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פשטידת בשר חג המולד - בישול קדימה והקפאה , פשטידת בשר הודו כפרי - אלטרנטיבה בריאה בחג המולד הזה , ובשר טחון חג המולד - ללא הבשר! .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר חזיר ובשר צבי על אש בינונית עד שהם אינם ורודים יותר; לנקז. מערבבים פנימה מים, בצל, גזר, תערובת רוטב, טימין, חרדל, שום, מרווה, פלפל ומלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה אחת או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
לנקז. מערבבים פנימה תפוחי אדמה.
קו 9-in. צלחת פאי צלחת עמוקה עם מאפה תחתון; לקצץ אפילו עם קצה.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי. צור גזרות דקורטיביות או חתוך חריצים במאפה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מברישים מאפה וחתכים בחלב; מניחים גזרות על הפאי.
אופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות אופים 35-40 דקות יותר או עד להזהבה.