קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

פאי בשר (טורטייר)

פאי בשר (טורטייר)
פשטידת בשר (Tortiere) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. נסו Tortiere (פשטידת בשר), פאי פילו בשר מתובל (Tortière), ו Tortière הטוב ביותר (עוגת בשר צרפתית-קנדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בסיר גדול חום בשר טחון-לנקז היטב-להוסיף בצל, סלרי, potatoe, שום, ציפורן, allspice, מרווה, פלפל-לערבב היטב.2
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בוליון-מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות.3 מתכון זה עובד באותה מידה כמו גם בבישול איטי.4 השתמש masher תפוחי אדמה כדי מחית תערובת בשר / תפוחי אדמה כדי consistancy הרצוי.5
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מסננים את תערובת בשר נוזלי-מגניב עודף & להסיר כל ציפורן גלוי.6 למלא את הקליפה התחתונה, לכסות עם הקרום העליון, לאטום את הקצוות ואת הציון כדי לאפשר קיטור לברוח.7
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
אופים ב 425 במשך כ 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות