פאי בשר (טורטייר)
פשטידת בשר (Tortiere) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. נסו Tortiere (פשטידת בשר), פאי פילו בשר מתובל (Tortière), ו Tortière הטוב ביותר (עוגת בשר צרפתית-קנדית) (מתכונים דומים).
הוראות
1 בסיר גדול חום בשר טחון-לנקז היטב-להוסיף בצל, סלרי, potatoe, שום, ציפורן, allspice, מרווה, פלפל-לערבב היטב.2
מוסיפים בוליון-מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות.3 מתכון זה עובד באותה מידה כמו גם בבישול איטי.4 השתמש masher תפוחי אדמה כדי מחית תערובת בשר / תפוחי אדמה כדי consistancy הרצוי.5
מסננים את תערובת בשר נוזלי-מגניב עודף & להסיר כל ציפורן גלוי.6 למלא את הקליפה התחתונה, לכסות עם הקרום העליון, לאטום את הקצוות ואת הציון כדי לאפשר קיטור לברוח.7
אופים ב 425 במשך כ 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.