קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פאי בשר צרפתי קנדי אהוב

פאי בשר צרפתי קנדי אהוב
פאי הבשר הקנדי הצרפתי האהוב דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 62 סנט למנה מנות. בבמנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלוחים, מים, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 41%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי בשר צרפתי קנדי, טורטייר הטוב ביותר (פאי בשר צרפתי-קנדי) ופליאו טורטייר.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את בשר החזיר, הבקר, העגל, תפוחי האדמה והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את השום, התבלינים ו-1/4 כוס מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
מערבבים את הביצה והמים שנותרו; מערבבים לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מחממים תנור ל-400 מעלות. קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה תחתון; לקצץ אפילו עם קצה. ממלאים בתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים חריצים במאפה. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר נייר כסף. להפחית את החום ל-375 מעלות; אופים 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ