פאי בשר צרפתי קנדי אהוב
פאי הבשר הקנדי הצרפתי האהוב דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 62 סנט למנה מנות. בבמנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלוחים, מים, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 41%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי בשר צרפתי קנדי, טורטייר הטוב ביותר (פאי בשר צרפתי-קנדי) ופליאו טורטייר.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את בשר החזיר, הבקר, העגל, תפוחי האדמה והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את השום, התבלינים ו-1/4 כוס מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה פירורי לחם.
מערבבים את הביצה והמים שנותרו; מערבבים לתוך תערובת הבשר.
מחממים תנור ל-400 מעלות. קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה תחתון; לקצץ אפילו עם קצה. ממלאים בתערובת בשר.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
חותכים חריצים במאפה. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
הסר נייר כסף. להפחית את החום ל-375 מעלות; אופים 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב.