קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

פאי גלידת צב שוקולד

פאי גלידת צב שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי גלידת צב שוקולד. מנה אחת מכילה 429 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 97 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו תוספת של גלידת קרמל, גלידת שוקולד, קרום קרקר גרהם ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. נסו פשטידת גלידת צב קשיו (דל פחמימות) , גלידת צב ללא צביחים + 10 גלידות נוספות וצב גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצד 12-16 חצאי פקאן לקישוט; קוצצים את שאריות הפקאנים. בקערה גדולה מערבבים את הגלידה, 1/4 כוס תוספת קרמל ואגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מורחים לתוך בצק פאי. מכסים ומקפיאים לפחות 2-1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
4
מקשטים בתוספת מוקצפת, תוספת קרמל שנותרה ואגוזי פקאן שמורים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן

יין מומלץ: יציאה

גלידה בתפריט? נסה להתאים עם Port. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Barrel Reserve Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
נמל שמורת חבית
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.