פאי דובדבנים כפול.
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות שוקולד וופי כפולות, פעמיים שוקולד s ' mores פשטידות woopie, ו פעמיים שוקולד מנטה וופי פאי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 5 בסיר בינוני; לבשל מעל חום בינוני 7 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה. מערבבים בקורנפלור וניל. מגניב במקצת.
עבודה עם 1 מעגל בצק גבינת שמנת מתוקה בכל פעם, להסיר לעטוף פלסטיק מבצק.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. כף על 2 כפות תערובת דובדבן למרכז המעגל. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג או אצבעות לאטום.
מניחים עוגה על תבנית אפייה גדולה המכוסה בנייר קלף. חזור על הנוהל עם עיגולים בצק גבינת שמנת מתוקה הנותרים ותערובת דובדבן הנותרים. להקפיא 30 דקות.
הסר פשטידות מהמקפיא. פירס מעל כל פאי פעם עם מזלג.
מניחים גיליון אפייה על המדף התחתון בתנור.
אופים ב 425 במשך 19 דקות או עד הקצוות משחימים קלות ומילוי הוא תוסס. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים שבבי שוקולד בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד צ ' יפס רכים. ללוש שקית עד חלקה. חותכים חור זעיר בפינת התיק; טפטוף שוקולד על פשטידות מקורר.