פאי דלעת פרלין דל פחמימות
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דל פחמימות פרלין דלעת פאי עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת כבדה, תחליף סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו פשטידת עוגת גבינה דלעת דלת פחמימות קלה, פאי סיר עוף קטו-דל פחמימות, ו פרפיטים פרלינים דלעת (דל פחמימות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים את כל מרכיבי הקרום יחד בקערה קטנה. בעוד התערובת עדיין חמה מהחמאה, לחץ אותו באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת עוגה עמוקה צלחת.
אופים כ -5 דקות, או עד להשחמה.
הסר את חתיכת התנור מהתנור.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים את כל חומרי המילוי בקערה בינונית ומערבבים היטב עם מטרפה תיל.
יוצקים מילוי לתוך חתיכת מראש אפויחלודה.
אופים 15 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ממשיכים לאפות עוד 50 עד 55 דקות. כדי לבדוק את האלילות, הדביקו קיסם במרכז; אם הוא יוצא נקי, הפשטידה נעשית.
מצננים ואז מצננים לפני ההגשה. להגשה, מעל כל פרוסה בובת קצפת דלת פחמימות.
בעזרת מערבל חשמלי גבוה מקציפים את השמנת הכבדה רק עד להקצפה. לאחר מכן מוסיפים את תחליף הסוכר ותמצית הווניל וממשיכים להקציף גבוה עד שנוצרות פסגות. היזהר שלא יתר שוט, או קרם ישבור.
מעבירים לשקית מאפה או סתם כף לפשטידה.