פאי הדלעת הטרי של גברת זיג.
פאי הדלעת הטרי של גברת זיג הוא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תבלין פשטידת דלעת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-40 דקות. . נסו עוגת אוכמניות טריה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דלעת לשניים ולהסיר זרעים.
מקום לחתוך בצד למטה על גיליון עוגיות מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות, או עד הבשר רך כאשר דקר עם מזלג. מגניב עד שחם. לגרד את בשר הדלעת מהקליפה. או מחית, או מחית בקבוצות קטנות בבלנדר. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס)
בקערה גדולה, קצת להכות ביצים.
מוסיפים סוכר חום, קמח, מלח, 2 כוסות של מחית דלעת, תבלין פשטידת דלעת, וחלב התאדה. מערבבים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת לתוך קונכיית מאפה unbaked.
מניחים רצועה של רדיד אלומיניום סביב קצה הקרום כדי למנוע מעל בראונינג.
אופים 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C), ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים 40 עד 50 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר את רצועת רדיד כ 20 דקות לפני העוגה נעשה כך קצה הקרום יהיה חום זהוב בהיר. פאי מגניב, ומקרר בין לילה לטעם הטוב ביותר.