קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי הדלעת הטרי של גברת זיג.

פאי הדלעת הטרי של גברת זיג.
פאי הדלעת הטרי של גברת זיג הוא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תבלין פשטידת דלעת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-40 דקות. . נסו עוגת אוכמניות טריה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים דלעת לשניים ולהסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
2
מקום לחתוך בצד למטה על גיליון עוגיות מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות, או עד הבשר רך כאשר דקר עם מזלג. מגניב עד שחם. לגרד את בשר הדלעת מהקליפה. או מחית, או מחית בקבוצות קטנות בבלנדר. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס)
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
בלנדרבלנדר
4
בקערה גדולה, קצת להכות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים סוכר חום, קמח, מלח, 2 כוסות של מחית דלעת, תבלין פשטידת דלעת, וחלב התאדה. מערבבים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
יוצקים תערובת לתוך קונכיית מאפה unbaked.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
7
מניחים רצועה של רדיד אלומיניום סביב קצה הקרום כדי למנוע מעל בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים 10 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C), ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים 40 עד 50 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
10
הסר את רצועת רדיד כ 20 דקות לפני העוגה נעשה כך קצה הקרום יהיה חום זהוב בהיר. פאי מגניב, ומקרר בין לילה לטעם הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום