קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי הדלעת המפורסם של ליבי

פאי הדלעת המפורסם של ליבי
פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי דורשת 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. . אם יש לכם קרום פשטידה עמוק בלתי עטוף, מלח, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאי הדלעת המפורסם של ליבי, פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי, ו פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים סוכר, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן בקערה קטנה. מקציפים ביצים קלות בקערה גדולה. מערבבים בתערובת דלעת וסוכר-תבלין. בהדרגה לערבב חלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F.; אופים במשך 40 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
5
מגישים מיד או מקררים. (לא להקפיא כמו זה יגרום הקרום להפריד מן המילוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום