קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי המלאכים האהוב על ג'ון ברנדט

פאי המלאכים האהוב על ג'ון ברנדט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי המלאך האהוב של ג'ון ברנדט. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 464 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד, סוכר, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון, עוגת מזון המלאכים האהובה עליי, ו עוגת שוקולד מלאך האוכל האהובה של אבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז מחבת פאי 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
כדי להפוך את מקצפת, להכות חלבונים ביצה עם מערבל חשמלי ביד החזיק עד פסגות רכות טופס. בקערה נפרדת, לערבב את הסוכר ואת קורנפלור יחד, ולאחר מכן להוסיף 2 כפות בכל פעם את החלבונים ביצה, להכות היטב בין כל תוספת. לאחר התוספת השלישית, מוסיפים את החומץ הלבן. לפני התוספת האחרונה, להוסיף את תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים לתוך קליפת העוגה ולחץ על הצדדים כדי ליצור קרום עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מניחים בתנור לכבות חום תנור. תשאיר את העוגה בתנור לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למילוי, ממיסים שוקולד בקערה על דוד כפול. בקערה אחרת, לנצח את החלמונים, סוכר, מלח, ומים ביסודיות. מערבבים תערובת לתוך שוקולד נמס. לבשל תערובת על דוד כפול ערבוב כל הזמן עד עבה מאוד. תערובת מגניבה לגמרי. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים לתוך פגז מקורר צמרמורת לילה.
8
למעלה עם נשאר קצפת ומקשטים עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)