פאי התפוחים של מיס האטי.
צריך קינוח צמחוני? פאי התפוחים של מיס האטי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם יש לכם קרום עוגה בלתי מעורער, אגוז מוסקט, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו וויליאם טל לעולם לא מתגעגע לעוגת תפוחים, העוף החם של האטי בי., ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.)
לגרוס את התפוחים לקערה גדולה. מערבבים בסוכר, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
מערבבים היטב ומניחים בקרום התחתון. נקודה העליון עם 3 כפות חמאה.
על קרש חיתוך, במקום התגלגל (או ארוז) קרום עוגה. עם עלה או חותך עוגיות תפוח, לחתוך צורות מן קרום העוגה. מקם את המגזרות בכל רחבי החלק העליון של העוגה, משאיר רווחים קטנים בין מגזרות לחורי האוורור.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר עוגה מהתנור ומברשת עם 3 כפות חמאה מומסת. חזור לתנור ואפה 15 דקות נוספות, או עד חום זהוב.
מניחים חתיכת נייר אלומיניום מתחת למחבת במקרה זה רותח מעל.