פאי חזיר
פאי חזיר הוא חלב חינם ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 378 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, נקניק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. מתכונים דומים: פאי באטרפינגר, פאי דובדבנים, ו תותים, עוגות קרם.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה הקפיצו את הבשר הטחון והנקניק למשך 10 דקות, או עד להשחמה.
מסננים עודפי שומן ומעבירים לקערה גדולה.
מערבבים את הבשר עם הבצל והפירה, מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, קינמון וציפורן לפי הטעם. כף תערובת לשני קליפות פאי. מכסים כל אחד בקליפת העוגה השנייה.
הסר את תבנית נייר הכסף מכל מעטפת פאי עליונה ובעזרת סכין תקע כמה חורים בכל מעטפת פאי עליונה כדי לפרוק אדים.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות, או עד שקרום הפאי מזהיב.