פאי סוכר-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), עוגיות סוכר חמוציות, ו טארט חמוציות סוכר חום.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
שלב את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. עבדו את הקיצור בעזרת האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא תהיה רחבה לפחות 4 עד 5 אינץ ' מפח הפאי. מניחים בעדינות את הבצק בתבנית הפאי ולוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. צובטים כל עודף בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מכניסים את התבנית למקרר למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגלגלים את המחצית השנייה של הבצק לחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מחממים את החמאה במחבת מטגן בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האגסים ומקפיצים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב את 1 כוס הסוכר הנותרת, מיץ הלימון, סירופ התירס 1, עמילן התירס וגרידת התפוז וערבב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החמוציות וזורקים לציפוי הפירות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
באותה מחבת מטגן ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
קולים במהירות, 1 עד 2 דקות, עד שהחמוציות מתרככות מעט והמרכיבים מתמזגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
8
שלבו את תערובת האגסים ותערובת החמוציות בקערה והכניסו למקרר, ללא כיסוי, כך שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להרכבה: מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
יוצקים את המילוי על קרום העוגה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
מרדדים את הבצק מעל החלק העליון של הפשטידה. צובטים את החלק העליון כדי שהקצוות יהיו מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמש בחותך מאפה או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. מקפלים את הבצק לאחור כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחד
13
מניחים את הפשטידה במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס. מבשלים 30 דקות נוספות. מנמיכים את התנור ל 325 מעלות ומבשלים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מוציאים את הפשטידה מהתנור להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
כאשר מקורר, מפזרים את הסוכר מגורען מעל החלק העליון של העוגה, לחתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם תרצה.