פאי חמוציות סוכר
פאי סוכר-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), עוגיות סוכר חמוציות, ו טארט חמוציות סוכר חום.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
שלב את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. עבדו את הקיצור בעזרת האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא תהיה רחבה לפחות 4 עד 5 אינץ ' מפח הפאי. מניחים בעדינות את הבצק בתבנית הפאי ולוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. צובטים כל עודף בחלק העליון.
מכניסים את התבנית למקרר למנוחה.
מגלגלים את המחצית השנייה של הבצק לחלק העליון של העוגה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקרר.
מחממים את החמאה במחבת מטגן בינונית.
מוסיפים את האגסים ומקפיצים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת הציפורן. זורקים ומסירים מהאש להתקרר בקערה.
שלב את 1 כוס הסוכר הנותרת, מיץ הלימון, סירופ התירס 1, עמילן התירס וגרידת התפוז וערבב.
מוסיפים את החמוציות וזורקים לציפוי הפירות.
באותה מחבת מטגן ומוסיפים את תערובת החמוציות.
קולים במהירות, 1 עד 2 דקות, עד שהחמוציות מתרככות מעט והמרכיבים מתמזגים יחד.
שלבו את תערובת האגסים ותערובת החמוציות בקערה והכניסו למקרר, ללא כיסוי, כך שיתקרר.
להרכבה: מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
יוצקים את המילוי על קרום העוגה התחתון.
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מרדדים את הבצק מעל החלק העליון של הפשטידה. צובטים את החלק העליון כדי שהקצוות יהיו מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמש בחותך מאפה או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. מקפלים את הבצק לאחור כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מניחים את הפשטידה במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס. מבשלים 30 דקות נוספות. מנמיכים את התנור ל 325 מעלות ומבשלים 10 דקות נוספות.
מוציאים את הפשטידה מהתנור להתקררות.
כאשר מקורר, מפזרים את הסוכר מגורען מעל החלק העליון של העוגה, לחתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם תרצה.