קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי חמוציות סוכר

פאי חמוציות סוכר
פאי סוכר-חמוציות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו עמילן תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 47%. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), עוגיות סוכר חמוציות, ו טארט חמוציות סוכר חום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרום הפאי: משמנים תבנית פאי בחמאה. נקה ונקה משטח גדול ושטוח. מקמחים קלות את האזור.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
שלב את 5 כוסות הקמח, הסוכר והמלח בקערת מתכת. עבדו את הקיצור בעזרת האצבעות עד שהתערובת כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את מי הקרח וממשיכים לערבב עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים את הבצק על המשטח המקומח וחותכים לשניים. שמור את המחצית השנייה. בעזרת מערוך מרדדים את המחצית הראשונה כך שהיא תהיה רחבה לפחות 4 עד 5 אינץ ' מפח הפאי. מניחים בעדינות את הבצק בתבנית הפאי ולוחצים אותו לתחתית ולדפנות התבנית. צובטים כל עודף בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מכניסים את התבנית למקרר למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגלגלים את המחצית השנייה של הבצק לחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מחממים את החמאה במחבת מטגן בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האגסים ומקפיצים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת הציפורן. זורקים ומסירים מהאש להתקרר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שלב את 1 כוס הסוכר הנותרת, מיץ הלימון, סירופ התירס 1, עמילן התירס וגרידת התפוז וערבב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים את החמוציות וזורקים לציפוי הפירות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
באותה מחבת מטגן ומוסיפים את תערובת החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
קולים במהירות, 1 עד 2 דקות, עד שהחמוציות מתרככות מעט והמרכיבים מתמזגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
8
שלבו את תערובת האגסים ותערובת החמוציות בקערה והכניסו למקרר, ללא כיסוי, כך שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להרכבה: מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
יוצקים את המילוי על קרום העוגה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מוציאים את הקרום העליון מהמקרר ומקפלים אותו על המערוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
מרדדים את הבצק מעל החלק העליון של הפשטידה. צובטים את החלק העליון כדי שהקצוות יהיו מחורצים ואטומים מסביב לפשטידה. השתמש בחותך מאפה או בסכין קטנה כדי לחתוך פתח במרכז החלק העליון. מקפלים את הבצק לאחור כך שייראה כמו דפים פתוחים של ספר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
מניחים את הפשטידה במרכז התנור. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס. מבשלים 30 דקות נוספות. מנמיכים את התנור ל 325 מעלות ומבשלים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים את הפשטידה מהתנור להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
כאשר מקורר, מפזרים את הסוכר מגורען מעל החלק העליון של העוגה, לחתוך לפרוסות, ומגישים עם גלידה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)