פאי כמהין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי כמהין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -50 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ רשת מזון דורש שמנת כבדה, וניל, שוקולד וחצי מתוק. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. נסו פאי כמהין מנטה, עוגת כמהין שוקולד, ו עוגת כמהין שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
למילוי הכמהין, בסיר, הביאו 2/3 כוס שמנת לרתיחה.
מניחים את 6 אונקיות שוקולד צ ' יפס בקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
בואו לעמוד במשך 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לטאטא עד חלקה.
מורחים כמהין מילוי על החלק התחתון של חתיכת מוכןחלודה. להקפיא במשך 20 דקות.
בינתיים, למילוי השוקולד המוקצף, בסיר כפול או במיקרוגל על הספק נמוך, מחממים את 6 אונקיות השוקולד צ ' יפס עם 1/2 כוס מהקרם עד שהשוקולד פשוט נמס, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה צוננת, מכים את תערובת השוקולד, נשאריםמנטה 1 כוס שמנת וניל עד פסגות רכות טופס (טיפים סלסול).
מורחים את תערובת השוקולד המוקצפת על מילוי הכמהין בקרום. מכניסים למקרר למשך הלילה.
לציפוי, רגע לפני ההגשה, מקציפים 1 כוס שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שהוא מתחיל להסמיך.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ושוט עד שנוצרות פסגות נוקשות (טיפים עומדים ישר).
מורחים את הקצפת מעל החלק העליון של הפשטידה. בעזרת פומפיה או קולפן ירקות מכינים חתיכות או שבבי שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד חצי מתוק או מריר.
מקשטים עוגה עם חתיכות שוקולד.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.