קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי כמהין

פאי כמהין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי כמהין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -50 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ רשת מזון דורש שמנת כבדה, וניל, שוקולד וחצי מתוק. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. נסו פאי כמהין מנטה, עוגת כמהין שוקולד, ו עוגת כמהין שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למילוי הכמהין, בסיר, הביאו 2/3 כוס שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים את 6 אונקיות שוקולד צ ' יפס בקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעמוד במשך 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מורחים כמהין מילוי על החלק התחתון של חתיכת מוכןחלודה. להקפיא במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
בינתיים, למילוי השוקולד המוקצף, בסיר כפול או במיקרוגל על הספק נמוך, מחממים את 6 אונקיות השוקולד צ ' יפס עם 1/2 כוס מהקרם עד שהשוקולד פשוט נמס, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה צוננת, מכים את תערובת השוקולד, נשאריםמנטה 1 כוס שמנת וניל עד פסגות רכות טופס (טיפים סלסול).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מורחים את תערובת השוקולד המוקצפת על מילוי הכמהין בקרום. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
לציפוי, רגע לפני ההגשה, מקציפים 1 כוס שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שהוא מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ושוט עד שנוצרות פסגות נוקשות (טיפים עומדים ישר).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
10
מורחים את הקצפת מעל החלק העליון של הפשטידה. בעזרת פומפיה או קולפן ירקות מכינים חתיכות או שבבי שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד חצי מתוק או מריר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולד חלבשוקולד חלב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיהפומפיה
11
מקשטים עוגה עם חתיכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.