קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פאי כפרי

פאי כפרי
קאנטרי פאי לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, בצל, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 41%, המנה הזו מוצקה. כפרי פאי, כפרי פאי ופאי כפרי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 10 אינץ' משומן. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/3 כוסות Minute® אורז לבן1-1/3 כוסות Minute® אורז לבן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בקערה את רוטב העגבניות, האורז, 1/2 כוס גבינה, מים ומלח. כף לתוך קליפת בשר. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. לגלות; מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. Casteller Cava Rosado עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.