לחם ביצה לחג המולד
לחם ליקר ביצים חג המולד יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 140 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לחם ביצה לחג המולד, לחם שוקולד צ'יפס ביצה עם זיגוג ביצה חמאה חומה, ו פודינג לחם קרואסון ביצה עם סירופ ביצה קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט. בקערה קטנה מקציפים את הביצה, הביצה, רסק התפוחים והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה צימוקים ופקאן.
העברה לשני 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר מצופות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.