פאי ליים מפתח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי ליים מפתח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, חלב מרוכז, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את הפירורים והחמאה בקערה גדולה ולחץ לתוך 9 אינץ ' (צלחת לא עמוקה) או פח עוגה חד פעמי קטן.הגדר את קליפת העוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 5 דקות.בינתיים, להקציף יחד חלב מרוכז, שמנת חמוצה, מיץ ליים גרידת ליים.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה אפוי, ואז לחזור לתנור ואופים במשך 5 עד 8 דקות. המילוי לא צריך להיות חום. למעשה, זה לא ייראה כאילו זה עשה משהו!
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כשעה בטמפרטורת החדר. צ ' יל לפחות 4 שעות לפני serving.At בשלב מסוים במהלך זמן הצינה, להכין את הקצפת. מקציפים את הקצפת עד פסגות נוקשות רק להתחיל ליצור, ואז להכות את הסוכר ווניל. מקציפים את הקצפת באופן דקורטיבי בקצוות.