קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים מפתח

פאי ליים מפתח
פאי ליים הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 24 מעריצים. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, פירורי קרקרים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F ויש לי מוכן צלחת פאי 9 אינץ'.לעבד את הקרקרים גרהם לעשות 1 ½ פירורי כוס. במעבד מזון (או קערה) מערבבים קרקרים גרהם, סוכר, קינמון וחמאה. הקש תערובת לתוך ומעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים על המדף המרכזי ב 350 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 30 דקות.תעשה את המילוי. להפריד את הביצים כך שיש לך 4 חלמונים ו 4 לבנים, אבל לשים בצד 2 של הלבנים כי אתה רק יהיה באמצעות 2.לנצח את 2 הלבנים עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים את החלב המרוכז לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מקציפים בחלמונים, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה במיץ לימון מפתח. מקפלים ב 2 חלבוני ביצה מוכים. רוקן את התערובת לתוך קרום קרקר גרהם.מניחים פאי על תבנית אפייה ואופים על המדף המרכזי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה, ואז להירגע במשך 4 שעות או עד קר מאוד.לפני ההגשה, לכסות עם קצפת ממותק או צינור זה סביב הקצוות
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת