קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים מפתח עם פסיפלורה קולי ו Huckleberry קומפוט

פאי ליים מפתח עם פסיפלורה קולי ו Huckleberry קומפוט
פאי ליים מפתח עם פסיפלורה קולי ו Huckleberry קומפוט הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך שעועית וניל, מיץ ליים רגיל, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימונית מקדמיה, יוגורט שמנת עם פסיפלורה קולי, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים.

הוראות

1
מערבבים אוכמניות וסוכר בסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות, על 15 דקות. מקררים עד שקר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. להשליך שעועית וניל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מערבבים פירה פסיפלורה וסוכר בסיר קטן כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עד תערובת מצטמצם 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים קולי לקערה ומקררים עד שקר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור. להשליך שעועית וניל לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי קרקר, סוכר, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהפירורים לחים. הקש תערובת על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים את הקרום עד סט ומשחימים קלות, כ -10 דקות. קרום מגניב לגמרי. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף חלב מרוכז ממותק חלמונים ביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מיץ ליים ומקציפים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים מילוי לקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
אופים עוגה עד מילוי מוגדר, על 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העברה למתלה וקריר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את העוגה בין לילה.
6
חותכים עוגה לחתיכות. כף huckleberry קומפוט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
7
מקשטים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
טפטוף פסיפלורה פירות coulis סביב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה