פאי ליים מפתח קפוא
גשו לסופר וקנו בחוזקה סוכר חום, שמנת מתוקה כבדה, פירורי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -28 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: מקדמיה מפתח ליים פאי, 3 1/2 אינץ מיניאטורי מפתח סיד פשטידות, ו מפתח ליים האץ ' צ'ילה ג' לטו: כיצד להשתמש הצ'ילי הצ' ילי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית שלבו פירורי קרקר וסוכר חום. מערבבים פנימה חמאה מומסת. לחץ את התערובת בחוזקה לצדדים התחתונים ומעלה של תבנית בצורת קפיץ בגודל 10 אינץ'.
אופים 8 דקות ונותנים לקרום להתקרר לחלוטין לפני שמורחים עליו את מילוי הפשטידה.
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, מקציפים שמנת עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והחלב המרוכז ומערבבים לשילוב. מקציפים במיץ ליים, גרידת ליים וחצי וחצי. ברגע שהתערובת הגיעה טעם רצוי ועקביות, בעדינות להפיץ מילוי עוגה על קרום מקורר. מכסים ומקפיאים 4 עד 6 שעות או עד שהם יציבים.
חותכים לטריזים ומקשטים בפרוסות ליים טריות, מגישים קר.