פאי ליים קפוא
פאי ליים קפוא הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 529 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, גרידת ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום, לשלב את פירורי קרקר גרהם, סוכר, וחמאה בקערה. לחץ לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לוודא הצדדים והתחתון הם עובי אפילו.
אופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין.
עבור המילוי, לנצח את חלמונים ביצה וסוכר על מהירות גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט במשך 5 דקות, עד עבה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את החלב המרוכז, גרידת ליים ומיץ ליים.
יוצקים לתוך קליפת העוגה האפויה להקפיא.
לקישוט, לנצח את הקרם הכבד על מהירות גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עד המשרד. כף או צינור דקורטיבי על העוגה לקשט עם סיד. להקפיא במשך כמה שעות או לילה.