פאי מוס פטל
מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרום פירורי שוקולד, ג'לטין, ריבת פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מוס פטל, מוס פטל, ו פאי מוס פטל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך.
יוצקים לקרום; מכסים ומקררים.
מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד במשך 1 דקה. מיקרוגל על גבוה במשך 20-30 שניות; מערבבים ולתת לעמוד במשך 1 דקה או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מקציפים בהדרגה ריבה ומיץ לימון. מצננים 10 דקות. מקפלים פנימה את התוספת המוקצפת.
מקררים למשך 2 שעות או עד להתייצבות.
מקשטים בפטל ונענע אם רוצים.