פאי מחבת אוכמניות-אפרסק
צריך קינוח נטול לקטוז? פאי מחבת אוכמניות-אפרסק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, סוכר חום בחוזקה, עמילן תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו פאי מחבת אוכמניות-אפרסק, מחבת אוכמניות-סנדלר אפרסק, ו גלטות מחבת אפרסק לבן כפרי, אוכמניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' עם התקצרות קטנה.
הפוך את המילוי: בסיר גדול, לשלב את האוכמניות, סוכר מגורען, ו 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
לטאטא יחד את קורנפלור ונשאר 2/3 כוס מים בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך פירות יער חמים. מערבבים בעדינות את גרידת הלימון והאפרסקים, נזהרים לא למעוך את האפרסקים. הפחת את החום לנמוך והמשיך להרתיח את הפרי, ערבוב עדין, עד המיצים התעבו והתערובת ברורה.
הסר את הסיר מהחום וגרוף את התערובת למחבת מוכנה.
הפוך את ציפוי: מערבבים יחד את הקמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אגוז מוסקט בקערה קטנה.
מוסיף את המרגרינה המומסת, ערבוב עד incorporated. באמצעות קצות האצבעות שלך, לעבוד את המרגרינה לתוך תערובת הקמח, לסחוט עד נחמד ומתפורר.
מפזרים את ציפוי מעל מילוי אוכמניות.
אופים את העוגה רק עד ציפוי הוא השחמה יפה, 30 עד 40 דקות.
מגישים עם גלידה, אם אתה רוצה.