פאי מייפל פקאן
פאי מייפל פקאן יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם סירופ מייפל, חצאי פקאן, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, מייפל פקאן בלונדיניות עם רוטב חמאת מייפל, ו מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב קמח 1/2 כפית מלח.
חותכים 1/3 כוס בתוספת 1 כף קיצור, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים בתערובת טעם מייפל קר, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה.
לאסוף בצק לכדור; צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. עם מערוך מקורנן, רול 2 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ הפוך. להקל על מאפה לתוך צלחת עוגה, לחיצה בחוזקה על החלק התחתון ועל הצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן שולי הצלחת. מקפלים ומגלגלים מאפה מתחת, אפילו עם צלחת; חליל.
בקערה בינונית, להכות סוכר, חמאה, סירופ מייפל, 1/2 כפית מלח והביצים עם מקצף יד עד חלקה. מערבבים בפקאנים.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה. כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במשך 15 דקות אחרונות של אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד סט. מגניב 15 דקות. ב 1-סיר ליטר, להמיס שבבי שוקולד 1 כפית קיצור על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; טפטוף מעל העוגה.
מגישים עוגה חמה או קרירה.