תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מייפל פקאן בקרום בטעם חיטה. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סירופ תירס, סירופ מייפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת דבש אגוזי מלך פקאן עם קרום חיטה, בורבון שוקולד פקאן פאי עם קרום חיטה מלאה, ו עוגת שמנת מייפל סיידר עם קרום פקאן-שיבולת שועל {Raw & No Bake}.
הוראות
1
מערבבים סירופ, סוכר חום, סירופ תירס וחמאה בסיר בינוני על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה. להגביר את החום ומרתיחים 1 דקה. קריר לפושר, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מרדדים את הבצק הקרום על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. עיטור הבצק מעל 1 אינץ'. מקפלים קצה תחת, ויוצרים שפה גבוהה עומד; crimp דקורטיבי. להקפיא קרום עד המשרד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
להקציף ביצים, וניל ומלח בכוס מדידה 4 כוס להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת סירופ מייפל לתוך תערובת ביצה. מערבבים בחצאי פקאן.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.